Penjagaan kecantikan  bagi seorang wanita kalau boleh serba serbi perlu diberi tumpuan. Bak kata orang, kecantikan itu kenalah dijaga dari hujung rambut sampai hujung kaki.

Menyentuh tentang penjagaan rambut, umumnya wanita yang telah melahirkan anak sering berdepan dengan masalah rambut gugur dan akhirnya penyebab rambut tidak lagi cantik dan menjadi nipis. Malah lagi menyediakan, hingga terlihat botak Pada vahaguan-bahagian tertentu.

Jadi untuk atasi masalah berkaitan rambut ini, apa kata kita amalkan petua yang dikongsikan ini. Jom semak.

Today i wanna share about rambut . Ramai kan yang mintak she share tentang penjagaan rambut selain dari badan dan muka .

she nak share pada my followers how nak dapatkan rambut yang lebat ,dan kurangkan rambut gugur .

Korang boleh tengok gambar ye . Area mana yang nampak . She share gambar yang ikat rambut sebab when i ikat rambut sanggul ,its obvious gila nampak botak .

She amalkan tak kerap pon . Rasa rajin buat . Tapi alhmdulillah berkesan  now rambut cantik . She suka ikot petua orang dulu . Its work and kalau rajin dapatlah hasil yang sangat superb .

Rambut she jenis lebat dan jenis rambut halus ,panjang and natural curl belah bawah ,.so thats why she ikat rambut sebab when she bukak dia akan jadi berat bila curl bawah tu makin lama makin curl so jdi cam semak sangat  so tu lah motif she ikat rambut.

Pada yang ada masalah tu dan nak rambut panjang , lebat , bebas kelumumur ,inshallah boleh try ni . Memang berkesan sangat dan bahan bahan pon beli kat kedai je, lelaki perempuan boleh .

Bahan bahan :

1)santan
2)alovera gel *boleh pakai any aloevera gel

Cara buat.

Oh ye sebelum terlupa . Minyak zam zam tu sangatlah bagus sumpah even bau dia errrrr .

Tapi kalau nak senang pindahkan minyak tu masok dalam btol spray*botol beli kt daiso bersepah* . So boleh spray kt rambut ,tak perlu lah tangan uolsss berminyak sangat.

Cara cara baca kat bawah .

Selamat mencuba dan semoga bermanfaat.

Shehnaz Begum

Sumber :Shehnaz Khan